Jablečná povidla
Detailní popis produktu
Představujeme Vám naši voňavou a nadýchanou novinku - jablečná povidla.
Ucítíte v nich jemnou vůni po pernících nebo karamelizovaných jablkách stejně jako my?
Tradiční povidla, jak se mají správně vyrábět. Taková jsou ta naše jablečná.
Na jednu sklenici jsme použili přes kilo a půl našich jablek ze sadů v Beckově a více než dva dny jsme je u nás doma na Moravě teplem redukovali. Výsledkem jsou hustá, báječně lepivá povidla, do kterých jsme nemuseli přidat vůbec nic. Žádný cukr, žádný zahušťovač, žádné dochucovadlo. Proto je na 100 g povidel potřeba minimálně 400 g zralých jablek.
Jsou úžasně sladká a chutnají jablečněji než jablka samotná. Upečete s nimi ty nejlepší buchty. A omáčky. A s bramborovými plackami jsou neodolatelná...
Výživové údaje | na 100 g výrobku |
Energetická hodnota | 1 059 kJ / 253 kcal |
Tuky | 0,24 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
Sacharidy | 60 g |
- z toho cukry | 58,2 g |
Vláknina | 4,62 g |
Bílkoviny | 1,44 g |
Sůl | 0,07 g |
Složení |
80 % jablečná dřeň |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Povidla |
---|---|
Hmotnost: | 0.38 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.