Zákaznícka podpora:+420 724 626 133eshop@ovocnak.cz
    Mena
    EUR
    Jazyk
    Slovenčina

    Ovocný PUF hruška 22 g

    1,18 € 1,18 € / 1 ks
    Skladem (>5 ks)

    Složení: 70% jablečná dřeň , 20% hrušková dřeň, 10% pufová rýže

    • sladké, šťavnaté a křupavé zároveň
    • dětská svačina, kterou mohou jíst děti klidně každý den
    • jen a jen ovoce s hrstkou křupavého vylepšení
    • sladké po máslových hruškách, svěží po šťavnatých jablcích

    Detailné informácie

    Podrobný popis

    Říkáme jim Ovocné pufy a v rodině Ovocňáku jsou nové. Vznikly tak, že jsme dřeň z našeho ovoce zasypali extrudovanou (pufovanou) rýží a plátky usušili společně za nízkých teplot. Díky tomu si i pufy zachovávají většinu výživných látek, které obsahuje čerstvé ovoce. Vrstva rýžových pufíků jim pak zajišťuje kromě křupavosti to, že můžete vzít snadno do ruky, protože nelepí. A to nejlepší na konec: křupavé jsou prostě zábavné, protože jak děti, tak dospělí prostě rádi křupou! Stejně jako plátky jsou sytá a energeticky bohatá sváča, která se nerozpustí a neslisuje, takže ideální na výlety nebo do aktovek.

    Kombinace hruška-jablko je pro klasiky. Máslovou supersladkou hrušku kombinujeme s nakyslými svěžími jablky, aby vyl Ovocný puf chuťově vyvážený a byl sladký, i kyselý zároveň. Navíc se v hruškách nacházejí vitaminy C, E a B a důležité minerály: draslík, hořčík a železo. Hrušky jsou  také dobrým zdrojem stopových prvků: mědi, manganu a v menší míře i zinku. Ze sacharidů v nich převládá fruktóza, díky tomu jsou plátky ideální pro doplnění energie po sportu nebo při dlouhém výletě.

     

    Nutriční hodnoty Na 100 g výrobku (porce 22 g)
    Energetická hodnota 1394 kJ/329 kcal
    Tuky 0,95 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 0,28 g
    Sacharidy 75,5 g
    - z toho cukry 61,2 g
    Vláknina 4,72 g
    Bílkoviny 2,26 g
    Sůl 0,24 g

     

     

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole:

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole: