Zákaznícka podpora:+420 724 626 133eshop@ovocnak.cz
    Mena
    EUR
    Jazyk
    Slovenčina

    Ovocný PUF malina 22g

    1,18 € 1,18 € / 1 ks
    Skladem (>5 ks)

    Složení: 70% jablečná dřeň , 20% malinová dřeň, 10% pufová rýže

    • sladké, šťavnaté a křupavé zároveň
    • rafinovaně nakyslé, aby chutnaly dětem i dospělým
    • jen a jen ovoce s hrstkou křupavého vylepšení
    • svačina na každý den v týdnu

    Detailné informácie

    Podrobný popis

    Říkáme jim Ovocné pufy a v rodině Ovocňáku jsou nové. Vznikly tak, že jsme dřeň z našeho ovoce zasypali extrudovanou (pufovanou) rýží a plátky usušili společně za nízkých teplot. Díky tomu si i pufy zachovávají většinu výživných látek, které obsahuje čerstvé ovoce. Vrstva rýžových pufíků jim pak zajišťuje kromě křupavosti to, že můžete vzít snadno do ruky, protože nelepí. A to nejlepší na konec: křupavé jsou prostě zábavné, protože jak děti, tak dospělí prostě rádi křupou! Stejně jako plátky jsou sytá a energeticky bohatá sváča, která se nerozpustí a neslisuje, takže ideální na výlety nebo do aktovek.

    V Ovocňáku si myslíme, že do čehokoliv sladkého dáte maliny, bude to skvělé. A proto jsme je zkombinovali s jablky v našich Malinových pufech. Rafinovaná chuť malin je dělá svěží, křupavé pufy z nich pak dělají návykovou záležitost. Ale dobré je, že na rozdíl od spousty jiných návykových látek, tady se nemusíte držet zpátky! Malinové pufy můžete jíst klidně každý den - vždyt neobsahují nic jiného než české ovoce a trochu pufů! A k tomu se  v malinách skrývá i spousta zdraví. Čím jsou zralejší, tím jsou silnější antioxidant a pomáhají bránit stárnutí organismu. Zvyšují také obranyschopnost těla a fungují protizánětlivě.

     

    Nutriční hodnoty Na 100 g výrobku (porce 22 g)
    Energetická hodnota 1394 kJ/329 kcal
    Tuky 0,95 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 0,28 g
    Sacharidy 75,5 g
    -- z toho cukry 61,2 g
    Vláknina 4,72 g
    Bílkoviny 2,26 g
    Sůl 0,24 g

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole:

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole: