Zákaznícka podpora:+420 724 626 133eshop@ovocnak.cz
    Mena
    EUR
    Jazyk
    Slovenčina

    Zmrzlina se šlehačkou a višňovým pyré

    Zmrzlin, které můžete s pomocí Ovocňáka připravit, je nespočet, ale tento recept se pro vás stane vítězem, pokud máte rádi višně. V horkých letních dnech se tento recept vyplatí vyzkoušet. Ledový nanuk je tím nejlepším osvěžením a v kombinaci s čerstvým ovocem Vás příjemně ochladí. 

    Potřebujete:

    • mletá skořice
    • 1/2 sáčku vanilkového cukru
    • 200 ml 33% smetany ke šlehání
    • višně (nejlépe čerstvé)
    • 300 g višňového pyré

    Postup:

    1. Šlehačku společně s vanilkovým cukrem ušlehejte.
    2. Ušlehanou směs vmíchejte do pyré a přidejte pár višní a skořici.
    3. Směs nechte minimálně 2 hodiny v misce zamrazit. Pak už stačí hezky naservírovat – skvělou ozdobou budou čerstvé višně se šlehačkou.

    TIP: Zmrzlina za 10 vteřin

    Pokud nemáte času nazbyt, dá se zmrzlina s Ovocňákem připravit i bleskovou rychlostí. Stačí Vám vybrat si své oblíbené pyré a do 500 g vmíchat 80 g cukru. Směs pak stačí nalít do formiček, vložit špejle a nechat v mrazáku. Stačí pár hodin a nanuky jsou připraveny.