Švestková povidla
Detailní popis produktu
Tradiční švestková povidla, jak se mají správně vyrábět. Taková jsou naše švestková.
Do jedné sklenice jsme vzali jsme přes kilo našich švestek ze sadů v Beckově a více než dva dny jsme je u nás doma na Moravě teplem redukovali. Výsledkem jsou hustá, báječně lepivá povidla, do kterých jsme nemuseli přidat vůbec nic. Žádný cukr, žádný zahušťovač, žádné dochucovadlo. Proto je na 100g povidel potřeba minimálně 300g zralých švestek.
Jsou úžasně sladká a chutnají švestkověji než švestky samotné. Upečete s nimi ty nejlepší buchty. A omáčky. A s bramborovými plackami jsou neodolatelné...
Nutriční hodnoty | Na 100 g výrobku |
---|---|
Energetická hodnota | 1059 kJ |
Biologická hodnota | 253 kcal |
Tuky | 0,24 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
Sacharidy | 60 g |
- z toho cukry | 58,2 g |
Vláknina | 4,62 g |
Bílkoviny | 1,44 g |
Sůl | 0,07 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Povidla |
---|---|
Hmotnost: | 0.38 kg |
5,0
3 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
ZG
Zdena Gaarová
vynikající povidla
5
JM
Jitka Malurova
Výborné
5
MR
Michal Roth
Skvělé
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.